Velkommen til vores gæstebog

Brug denne side hvis du har noget på hjertet - ris, ros eller andet - vi hører meget gerne fra dig.
De bedste hilsener Erik, Jan, Marianne, Gert og Stig

Email 03-10-2022

Vagn Olsen

Jeg har fået ny mailadresse

Email 01-09-2022

Bjarne Nissen

Min e-mail adresse er ændret til: bkn.private@gmail.com

Email 29-06-2022

Stig Larsen

Som alle ved fejrede vi klubbens 30 år Jubilæum med en stor fest i Tårnby Curling Club 05. maj 2022, og ifølge de mange tilbagemeldinger bestyrelsen har modtaget efter arrangementet var det en meget vellykket og god fest.

Maden blev rost, musikken under middagen var afdæmpet og behagelig, men alle så meget forundrede / overraskede / chokerede ud, da vores musiker Angus Rollo pludselig blev afbrudt af en sækkepibespillende underholder iført den skotske nationaldragt kilt og alt
hvad dertil hører. Det var Claus Reiss der med sit "sækkepibe Comedy Show" var bestilt som en overraskelse i dagens anledning - og han gjorde stor lykke - alle morede sig rigtig godt under dette show. Efterfølgende fortsatte Angus Rollo sin underholdning med
meget afvekslende og yderst velspillet dansemusik som fik mange gæster ud på gulvet. Alt i alt en rigtig dejlig aften som sluttede kl. 24:00, og stor tak til alle de fremmødte gæster der selv var med til at gøre festen vellykket. Mvh Erik, Jan, Marianne, Gert,
Stig.

Email 14-10-2021

Flemming Raun Nielsen

Hej Stig.

Følgende 2 personer bedes udmeldt af Ledernes Seniorklub.

Det skyldes ikke utilfredshed med klubben, men udelukkende helbredet.

Kirsten Høg Nielsen

Flemming Raun Nielsen

Dette bedes bekræftet.

Med venlig hilsen

Flemming

Email 17-02-2021

Stig Larsen

Følgende tilbagemelding på bestyrelsens info udsendt til medlemmerne d. 16. februar 2021 er modtaget fra Kirsten Specht, som har givet tilladelse til at vi kan bringe den her på hjemmesiden :

Hej - Selvfølgelig skal vi da betale kontingent. Som loyal SAS ansat, er man da lige så loyal overfor sin Seniorklub - det håber jeg da ihvertfald !

Når alt dette Corona shit er ovre, håber jeg, at jeg selv vil være i stand til at deltage i de forskellige arrangementer igen.

Jeg har d.d. indbetalt mit kontingent for 2021.

Med venlig hilsen til hele bestyrelsen fra

Kirsten Specht.

Email 16-02-2021

Stig Larsen

Kære medlemmer - der er desværre stadig ikke fastsat noget arrangement i klubben, men vi håber at Corona-situationen snart bedres så vi igen kan mødes og genfortælle alle de gode gamle historier - som vi i mellemtiden måske har glemt !

Email 14-04-2020

Stig Larsen

Kære medlemmer - Det bliver så desværre alligevel ikke 12. maj 2020 vi kan mødes til Forårsfrokost.

Email 30-03-2020

Stig Larsen

Kære alle medlemmer - bestyrelsen håber ligesom Hanne at tiderne bedres så vi kan mødes til den planlagte Forårsfrokost 12. maj 2020 i Restaurant SAS-klubben.

Email 30-03-2020

Hanne Vinther

Jeg håber alle medlemmer har det godt i disse corona tider, og at restriktionerne lempes så vi kan ses medio maj igen.

Email 13-01-2020

Stig Larsen

Hej Henrik

Tak for dit indlæg - du har ret - det var ærterne der var årets samle- og højdepunkt, men køkkenet i Restaurant SAS-Klubben er desværre ikke i stand til at levere 2 forskellige retter til så mange gæster, og da ærterne "kun" var ønsket af ca. 50 % af os, valgte
vi / bestyrelsen at prøve noget helt andet, og det blev så Wienerschnitzel. Mvh Stig Larsen.

Email 13-01-2020

Henrik Tønnesen

Vedrørende efterårsarrangementet, så savnede jeg altså "De Gule Ærter" selvom Snittzelen var udmærket, så var det dog "Ærterne" vi samledes om, dengang det var før

Email 10-01-2020

Birgit Lilly Hansen

Vil hermed melde mig ud af Seniorklubben for Ledernes Luftfartsafdeling

Jeg har alt for mange aktiviteter ved siden af så det er ikke på grund af utilfredshed med klubben men tværtimod Jeg vil gerne bede om en bekræftelse på ovenstående


Med venlig hilsen Birgit

Email 11-02-2019

Stig Larsen

Hej Mogens - tak for dit positive indlæg - vi i bestyrelsen var bestemt også tilfredse med maden.

Dog undrer det mig meget at du ikke tidligere har bemærket at ved de seneste 5 arrangementer, som du alle har deltaget i, blev snapsen fjernet fra bordene når kaffen blev serveret.

Det er en aftale vi har med restauratørerne, netop for at holde kuvertprisen nede.

Med venlig hilsen

Stig Larsen

Email 03-02-2019

Mogens Nielsen

Masser af dejlig stegt flæsk, med en persillesovs der havde svært ved at slippe kartoflerne, det var som mor lavede den inden hun fik tv. På et tidspunkt blev snapsen inddraget, er IKKE sket ved tidligere arrangementer; men det er måske et led i en spare
øvelse?

Email 26-11-2018

Flemming Raun

Nogle kommentarer vedr. vort sidste arrangement.

Uens tallerkener og bestik, jeg fik desværre en tallerken med skår og der var læbestiftrester på mit glas, og det var ikke den farve som jeg bruger, For lidt mad, jeg fik kun en halv gang gule ærter, prøvede så mørbradgryde, der var ikke meget kød men masser
af champignon.

Det var næsten som at være på spejderlejr i gamle dage, bl. a. bænket ved lange borde, uens stole og ingen dug på bordet.

Baglokalet var vist slet ikke indstillet på et arrangement som vort, så hvis vore meget hyggelige sammenkomster med gamle kolleger, skal holdes her fremover, bliver det uden mig.

Email 24-11-2018

Bent Lund

Mange gode kommentarer. De 'for få' gule ærter var fine, men efter min mening lidt salte. Men modsat forrige år var de fint varme. Dog savnede jeg igen lidt eddike på bordet. Div. tilbehør kunne også godt fordeles lidt bedre på bordene.

Værtens meget humuristiske indslag var fine, og det rustikke koncept kan da også godt gå an, men så heller ikke mere .

Men alt i alt tak for en hyggelig sammenkomst med gode tidl. kollegaer.

Email 02-11-2018

Henrik Tønnesen

Et udmærket arrangement, det lidt "rustikke" concept med høflig selvhjælp var helt fint. De gule ærter var som de skulle være, omend lige salte nok, det nakkekam og pølse der kom på vort bord var fint. Vi kunne nok godt lige have spist lidt mere, men fik
dog en rimelig portion hver, 6 ud af 10 havde valgt ærter.

Og det var helt rart at kunne samtale. Bør nok prøves igen

Email Hjemmeside 02-11-2018

Erik Johannessen

Hej

Hej. Tak for arrangementet i Tirsdags. I bad om feed back. Alle vil vel påpege mængden af mad, men det er p.t. lidt underordnet. Det kan jo retters til i fremtiden. Men jeg vil sige at "konceptet" passer mig helt fint. Jeg syntes åbenheden og den ligefremme
måde er rigtig god. Akustikken er bedre her. Jeg mener vi skal prøve en/to gange her, og så hjælpe med at slibe graterne af. Jeg havde en rigtig god dag.

Email 31-10-2018

Bjarne Nissen

Tak for i går.

Jeg er helt enig med.

Hvis det bliver Baglokalet næste gang, bliver det uden mig.

Jeg nåede ikke at få gule ærter.

Man kan jo f.eks. starte med at stryge cognacen og likøren.

Men dejligt at møde gamle, gode kolleger.

Hilsen Bjarne

Email 31-10-2018

Hilsen erik

Hi Hanne tak for sidst og lidt feedback fra stedet - jeg må sige det var en lidt skuffende oplevelse - maden,ikke nok gule ærter så man ikke engang kunne få en portion - flæsk så ualmindelig ulækkert ud, som om det var pillet af nogle ben - gik over til
mørbrad gryde uden mørbrad men utrolig mange champignon - det at der ikke var servering gjorde jo at ikke alle fik hvad de var berettiget til - hvis det er standarden man har råd til foreslår jeg man dropper noget at spiritus og får et bedre og hyggelig sted
at mødes - dejligt at møde tidligere kollegaer